TEKSTESHQIP

Djemte E Detit
Izolomi Vdes
Lyrics

Zgjo hapsira çdo mengjes
Kohe qe izolimi vdes
Drite drite kam ne shpirt
Ështe skena djepi im
Sot e tutje pergjithmone
Jeta dhimbje nuk do kete
Çdo gje mua me takon
Sepse zoti jam une vete
(thyej boten mes per mes)
Kohe qe izolimi vdes

(perseritet nga fillimi)

Sot e tutje pergjithmone
Jeta dhimbje nuk do kete
Çdo gje mua me takon
Sepse zoti jam une vete
(thyej boten mes per mes)
Kohe qe izolimi vdes
INFO
Melodia dhe orkestrimi është realizuar nga Valentin Markvukaj, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Mimoza Ahmeti.