TEKSTESHQIP

Djemte E Detit
Zemerthyeri
Lyrics

U linda unë mes erës
Në rrugë pa krye
Në trup unë ruaj zemrën
Atë zemër që dikur ma thyen

Kërkova për një zjarr
Trokita në derë
Po zjarri unë vetë isha
Dhe koha se ngroh atë diell

(Refren)
Dhe tani jo nuk kërkoj
Atë yll që unë se shoh
Edhe qiejt po lotojnë
Zemërthyer thonë...
Ti do jesh përgjithmonë

U linda unë mes erës
Në natë pa yje
Dhe kënga iku larg
Atje ku shpirti u thye

Kërkova për nje vajzë
Thirra pa emër
Se dija se si quhej
Ndoshta ajo ish në zemër

(Refreni dy here)
Dhe tani jo nuk kërkoj
Atë yll që unë se shoh
Edhe qiejt po lotojnë
Zemërthyer thonë...
Ti do jesh përgjithmonë
INFO
Për komponimin dhe për arranzhimin është kujdesur Valentin Markvukaj, teksa kënga është një krijim me tekst nga Mimoza Ahmeti.