TEKSTESHQIP

Djemte E Detit
Perralle Dashurie
Lyrics

Fshetas si një kusar
i ika dhe e lashë të shkretë
E mora un në krah
mbase t'fundit
here ne jete

Si femij ish dhe besonte
ne perrallat e njemije neteve
ne gjume i pershperita
Fli se enderr eshte kjo jete

Perendojne yjet
zbehen, fiken krejt
Kthehu ti mbaj, premtimin qe me dhe
si mund te harroj
kryet pas mos kthej
kur rralle ne bote
dashurine e gjejme

Ref. Jam shpend stine dhe shtegtoj
kur t'vij Vera prap do kthehem
ere e vjeshtes fryn kam ftohte
Dimri i eger me sjell vdekjen

Fshetas si një kusar
i ika dhe e lashë të shkretë
E mora un në krah
mbase t'fundit
here ne jete

Si femij ish dhe besonte
ne perrallat e njemije neteve
ne gjume i pershperita
Fli se enderr eshte kjo jete

Perendojne yjet
zbehen, fiken krejt
Kthehu ti mbaj, premtimin qe me dhe
si mund te harroj
kryet pas mos kthej
kur rralle ne bote
dashurine e gjejme

Ref. Nese ndodh qiellit te mbes
ne k'te bote ne mbetsh vetem
Me harro se dashuria
nuk eshte shpirt jo
per gjithe jeten

Refreni 1 - Perseritje

Jam shpend stine dhe shtegtoj
kur t'vij Vera prap do kthehem
ere e vjeshtes fryn kam ftohte
Dimri i eger me sjell vdekjen

DËRGOI:
INFO
Muzikën e këngës e kompozoi Valentin Markvukaj, ndërsa tekstin e përgatiti Timo Flloko.