TEKSTESHQIP

Donjeta Morina
Fajtore
Lyrics

A mu mle fajtore qe s’jem bashke
Vet ike pse po don mu kthy prap
Sa shume kom gabu qe mrena t’lash
Po ma shume kom gabu breh qe t’kom dashte
A mu mle fajtore qe s’jem bashke
Vet ike pse po don mu kthy prap
Sa shume kom gabu qe mrena t’lash
Po ma shume kom gabu breh qe t’kom dashte
E tash fotot i kalli
Qa dush bon ti pa mu tani
Kur s’tkom kuptu pse don mu kthy
E di qe t’djegi malli
Don me kon prap jo sta fali
Shpejt t’kom harru si me magji
Krejt i ki po s’ki zemer
Pse m’shkrun kur je me tjeter
Boll mjep arsye me t’urry
Hala ke mbet i njejti
Ajo se din kush je ti e nuk ti njeh ty ata sy
A mu mle fajtore qe s’jem bashke
Vet ike pse po don mu kthy prap
Sa shume kom gabu qe mrena t’lash
Po ma shume kom gabu breh qe t’kom dashte
Shpresat kujtimet mi ngjalle
Qata s’po du mem dal perballe
Se prap se prap ti po m’mungon
Po jo s’po du une me ta thon
Krejt i ki po s’ki zemer
Pse m’shkrun kur je me tjeter
Boll m’jep arsye me t’urry
Hala ke mbet i njejti
Ajo se din kush je ti e nuk ti njeh ty ata sy
A mu mle fajtore qe s’jem bashke
Vet ike pse po don mu kthy prap
Sa shume kom gabu qe mrena t’lash
Po ma shume kom gabu breh qe t’kom dashte
INFO
Një klip ndikon tek suksesi, ndaj materiali muzikor ka ardhur tek audienca i ilustruar nga sfera vizuale me anë të një klipi muzikor, produksioni i të cilit u përgatit nën drejtimin e Time Pictures. Videoklipi u publikua me datë 13 Maj 2023. Për komponimin dhe për produksionin në studio u kujdes Bini Diez, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin vetë këngëtarja.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200