TEKSTESHQIP

Edona Llalloshi
Do Ta Kallim
Lyrics
(Feat. Gipa)

(Gipa)
Qka u ba vlla he he edonda...

(Edona)
Edhe sonte si qdo nate do ta kallim do ta kallim
Edhe sonte si qdo nate sdo ta ndalim sdo ta ndalim
kengen tone ritmin tone hej kengen tone ritmin tone hej
Edhe sonte si cdo nate do ta kallim, do ta kallim
edhe sonte si cdo nate sdo ta ndalin sdo ta ndalin
kengen tone ritmin tone hej kengen tone qejfin tone hej
Dridhe dridhe shtatin, dridhe mos u ndale, se pas teje m'dogji beqari flaka do t'i dale

(Gipa)
Cingele mingle qiftelia diskoten tone kur tvjen gipa femrat paken erdh gollmani jonë.
qy bre qik ti ma jep doren hehehe kapma doren...hhuhuhuhhuhuh
qeshu rini qeshu

(Edona)
Edhe sonte si qdo nate do ta kallim do ta kallim
Edhe sonte si qdo nate sdo ta ndalim sdo ta ndalim
kengen tone ritmin tone hej kengen tone shejin tonë hej!
Edhe sonte si cdo nate do ta kallim, do ta kallim
edhe sonte si cdo nate sdo ta ndalin sdo ta ndalin
kengen tone ritmin tone hej kengen tone qejfin tone hej
Dridhe dridhe shtatin, dridhe mos u ndale, se pas teje m dogji beqari flaka do t'i dale

DËRGOI:
INFO
Tekstin dhe arranzhimin e mori përsipër Naim Krasniqi.