TEKSTESHQIP

Eglantina Toska & Aurel Thellimi
Nusja Jone
Lyrics

EGLANTINA TOSKA

Moj Nuse Kunata Jon
Moj Nuse Moj Nuse
Mirësevjen Në Shtëpin
Tonë Moj Nuse Moj Nuse

TEKSTI

AUREL THËLIMI

Nusja Jon O Me Limona
O Me Limona A Je Mo
Mirë A Je Ke Burri A
Je Ke Nona

EGLANTINA TOSKA

E Unë Ke Nona O Dal
E Luj O Dal E Luje O
Se Ke Burri O Nuk Po
Muj O Nuk Po Muje

TEKSTI DY

AUREL THËLLIMI

Nusja Jon O Me Të
Bardha O Me Të
Bardha Ku Je Mo
Mirë A Je Ke Burri
A Je Ke Baba

EGLANTINA TOSKA

Unë Ke Baba Dal E
Luj O Dal Luje O Se
Ke Burri Nuk Po Muj
O Nuk Po Muje

TEKSTI TRE

AUREL THELLIMI

Nusja Jon O Me Të
Bardha O Me Të Bardha
O Nusja Jon Me Të
Bardha O Me Të Bardha
. O Je Si Yll O Je Si Yll
E Je Si Hëna. Je Si Yll
O Je Si Yll E Je Si Hëna

EGLANTINA TOSKA

E Yll Dhe Hënë Më
Boni Nona Më Boni
Baba. SI Yll Dhe Hënë
Më Boni Nona Më Boni
Baba Te Kalli Ty Ta
Lujti Mendjen Kjo
Sevdaja Të Kalli Ty
Ta Lujti Mendjen Kjo
Sevdaja

DËRGOI:
INFO
Nuk mund të anashkalohej asnjë detaj, ndaj ky materiali muzikor prezantohet tek publiku në dimensionin vizual me një klip muzikor, i cili u publikua me datë 3 Qershor 2023. Për produksionin audio ka punuar në studio Edmond Rrapi.