TEKSTESHQIP

Egzon Marolli & Avdyl Berisha
Nje Cigare
Lyrics

Një cigare do ta ndez
buzët po më bëhen zjarr
dua të të shkruaj
malli mua
më ka marrë

Do ti mbledh lotët e mi
Do të dërgoj te ti një shi
E do ta kuptosh sa më mungon ti

REF. x2:
Zemrën nuk e mbajta
ty ta dhashë
që gjithmonë të më kujtosh
jam këtu akoma si një gur
Do të pres të më thërrmosh

Si ta shuaj këtë mall
frymën po ma merr ngadalë
digjet si cigare
edhe hi nuk lë aspak

Do ti mbledh lotët e mi
Do të dërgoj te ti një shi
E do kuptosh sa më mungon ti

REF. x2:
Zemrën nuk e mbajta
ty ta dhashë
që gjithmonë të më kujtosh
jam këtu akoma si një gur
Do të pres të më thërrmosh

REF.:
Zemrën nuk e mbajta
ty ta dhashë
që gjithmonë të më kujtosh
jam këtu akoma si një gur
Do të pres të më thërrmosh
INFO
Formula "hit + klip = sukses" u zbatua dhe ky krijim muzikor bëhet i disponueshëm tek publiku i realizuar në aspektin vizual me një klip muzikor, i cili u përgatit nga Ardijan Marolli. Ky videoklip u publikua më 20 Gusht 2022. Për muzikën e këngës ka punuar kompozitori Gent Myftaraj, autor i tekstit rezulton të jetë Pandi Laço, ndërsa për okestracionin u përkujdes Agon Neziri.