TEKSTESHQIP

Elgit Doda & Ardian Bujupi
Sekret
Lyrics

...
...
Prap me shkrujte sonte ti
Nuk duhet me e dit njeri
Jena vec per njoni tjetrin
...
...
INFO
Muzikën e këngës e kompozuan bashkarisht vetë Elgit Doda & Ardian Bujupi, autor i fjalëve të tekstit është Elgit Doda, ndërsa produksioni audio është marrë përsipër nga Elgit Doda & Alandy. Atmosfera e dhuruar është akoma më e bukur, edhe falë faktit se produkti muzikor finalizohet dhe vjen tek publiku i përpunuar nga sfera vizuale me videoklip muzikor, për video produksionin e të cilit është kujdesur Fullmoon Production, teksa u xhirua nga The Claudia. Kjo premierë është transmetuar me datë 10 Korrik 2024 dhe u prit mirë.