TEKSTESHQIP

Eli Malaj
Jare A Korçare
Lyrics
(Feat. Endri & Stefi)

Shkodranke moj sa here me shkon mendja tek ti
Luajme kitare
kendoj jare vec per ty
Imagjino kjo zemer sa te do
Se ti je ajo
Gjithkund te kerkova
N’shkoder te takova
Mos harro
s’ka rendesi jare a korcare
jane t’bukra fare
Dil ne dritare
Me prit sa te vij nga Korca une
te kalaja e Rozafes
mbajme kurorezimin o dashuri
Jemi nji, jug dhe veri s’ka rendesi

Shkodranke moj
sa here me shkon mendja tek ti
luajme kitare
kendoj jare veç per ty
Imagjino kjo zemer sa te do
Se ti je ajo
Gjithkund te kerkova
N’shkoder te takova
Mos harro
s’ka rendesi jare a korçare
jane t’bukra fare
Dil ne dritare
Me prit sa te vij nga Korca une
te kalaja e Rozafes
mbajme kurorezimin e dashurise
Jemi nji
jug dhe veri s’ka rendesi