TEKSTESHQIP

Elina Duni
Kur Më Del N'sokak
Lyrics

Kur më del n’sokak
Me at' shtat bajrak
moj e mirë
Fol moj cucë një fjal'
Ma e mira n’mahall
Mos m’shiko djal' shum'
Jam mollë e n’dalum'

Kur më del n’aksham
Po ban dritë si hanë
Moj e mirë
Kurrë s'e la pa t'marrë
Moj e mirë e bardhë
Moj e gjatë e hollë
E ndalum jam o

Si lule me erë
Që dalin n’pranverë
Moj e mirë
Me ata sy t'zi
M’dogje zemrën ti
Zoti m'i ka falë
Me t’verbu o djaë

Do t’marr me kismet
Nuse ty per jet'
Moj e mirë
Veshun me të bardhë
Nuse ka me t'marrë
Unë dhe vetëm unë
Oj mollë e ndalum