TEKSTESHQIP

Elinel & Alban Skënderaj
Boll
Lyrics

Ti edhe sa
Me lotë në sy ti edhe sa
Nëse kjo botë drejtësi nuk ka
Nga kush po pret, thuaj nga
Ti edhe sa
Me sytë nga qielli edhe sa
Nëse kjo jetë asgjë s’të dha
Rrëmbeja vetë dhe mos iu nda

Kanihere po hi keq, po bi n’depresion
Edhe m’duket që n’kejt botën unë i vetmi jom
Këto menime nuk vijnë n’paqe po ushtrojnë presion
Pa forcë mi luftu, krejt i mposhtun jom
Edhe timi del se unë jom shym
Shkatërrimi vjen prej armikut t’perkrym
Mi din krejt dobësite e mia, qysh me m’lan t’thym
Ai s’ka mu nal sa jom tu marr frymë
Boll ma
Nuk e di unë për ç’ka leshin po munohna
As arsyen pse pi çeli sytë pse s’po qërrohna
Prej asaj ç’ka po shoh unë krejt po dëshprohna
Unë po du me m’dihmu
Po unë nuk ndihmohna
Mbyllna n’vehti, izolohna
Me mjerim temin, rri shoqnohna
Tamon thom që, po dorzohna
1 ngushëllimi t’vetëm unë i gzohna

Ti edhe sa
Me lotë në sy ti edhe sa
Nëse kjo botë drejtësi nuk ka
Nga kush po pret, thuaj nga
Ti edhe sa
Me sytë nga qielli edhe sa
Nëse kjo jetë asgjë s’të dha
Rrëmbeja vetë dhe mos iu nda

Jo mos iu nda, nda
Kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda
Kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda
Kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda
Kurrë ti mos iu nda

Boll ke nejt shtrit, boll je anku
Boll mo viktimë, s’ki kon me fajësu
Armik e ki veten e kërkon tjetër
Boll ke vajtu, u bo e tepërt
Me nji anë tjetër ndoshta t’konvenon
Thu jom ky që jom se ndryshimin nuk e don
Shtirë me marr përgjegjësi n’arrati prej t’vërtetës
E nuk t’vjen gjynah prej vetes
Si nje zog pa krah
Qe kamt i ka n’tokë po shpirt tjetër krah
Qysh nuk je lodh unë nuk e di jaa
Lot s’po ti nal ma as krenaria
Boll ma
Ku e ki dashninë e respekti për veten
Unë nuk e di prej kujna ti je ka e pret mbështetjen
Kush po pret me t’ngushellu tu besu n’andrra t’tua
Nese ti s’çohesh per to me luftu, aaa?

Ti edhe sa
Me lotë në sy ti edhe sa
Nëse kjo botë drejtësi nuk ka
Nga kush po pret, thuaj nga
Ti edhe sa
Me sytë nga qielli edhe sa
Nëse kjo jetë asgjë s’të dha
Rrëmbeja vetë dhe mos iu nda

Jo mos iu nda, nda
Kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda
Kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda
Kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda
Kurrë ti mos iu nda

DËRGOI:
INFO
Produkti muzikor u finalizua online i realizuar këndshëm me një videoklip muzikor, të cilin e përgatiti Smartmotion Films. Ky videoklip u publikua me datë 15 Prill 2023. Kompozitorë janë Elinel, Alban Skënderaj & Elgit Doda, tekstin e kryen vetë artisti, ndërsa orkestrimi dhe produksioni audio është marrë përsipër nga Cricket.