TEKSTESHQIP

Elvira Fjerza, Vjola Shqau, Ndue Shytani & Fran Kodra
Ndryshoi Bota
Lyrics

Hejheeeeeeej,
Ndrryshoj jeta ne kete bote
Grate e sotit jane me mode
Na ka zane na ka zane
halli dhe sevdaja
Pune aspak pune aspak
e fjalt e mdhaja.

Në si burra cpret malsia
Pu synon gruja rakija
Boll durum boll durum te ton nje jete
Zoti vet zoti vet na ka dhan pushtet

Po shkon gruja posht e pret
asgje burrit ndor si mbet
Mej dasht pak mej dasht pak
me ne nuk po rrine,
Mej dasht shum mej dasht shum
Po na kcejn ne shpine.

Me jet burri ton zakon
Zoti na ka dhane timon
Mej dasht pak mej dasht pak
Nuk po na ban zemra
Mej dasht shum mej dasht shum
Po ju rritet menja
Me ne vjen suksesi, Omel fillon dita
Me ne hev biznesi eshni politika

Her na sjellni veren,
her na veni flaken
Te gjith futni nshishe
por harroni tapen
Por harroni tapen

Hejheeeeeej
Boll moderne kena sot
Grate e tona menjen top
Po ju shkon po ju shkon
Koha ne pasqyra,
Thu sej kan, thu sej kan
Hej moj 300 ftyra

Sa mire qe pranoni vet
Se pa ne nuk keni jete
Mire e dim mir e dim
Se ku esht sekreti
Grate sgodite grate sgoditen
Besa kurre per veti

Ban ma mire e lyhu nshpi
Se bon gruja nji kuti
Halli jone halli jone
Kjo nuk po dihet
Pa to zbon pa to zbon
E me to nuk rrihet

Fjalet tuja nuk kan vlere
Kur del gruja si pranvere
Meu levdu meu levdu
Qefi shum jau ka
Lumi aj lumi aj se cfar gruje ka

Me ne vjen suksesi, Omel fillon dita
Me ne ec biznesi eshni politika

Her na sillni veren,
her na veni flaken
Te gjith futni nshishe
por harroni tapen
Por harroni ta-apen

Po shkon gruja posht e pret
asgje burrit ndor si mbet
Mej dasht pak mej dasht pak
me ne nuk po rrine,
Mej dasht shum mej dasht shum
Po na kcejn ne shpine.

Mej dasht pak mej dasht pak
Nuk po na bon zemra,
Mej dasht shum mej dasht shum
Po ju rritet menja
Me ne vjen suksesi,
Omel fillon dita,
me ne hec Biznesi eshni politika

Her na sillni veren
Her na veni flaken
Te gjith futni nshishe
por harroni tapen
Por harroni ta-apen

DËRGOI: