TEKSTESHQIP

Ema Qazimi
Nën Yje E Prisnim Vitin E Ri
Lyrics

Ish' natë dimri, kishim urri
nën yje e prisnim vitin e ri
një grusht gështenjash dhe pakëz zjarr
malet me borë dhe shokët pranë
një shok "Gëzuar" tha dhe plumbat ajrin çanë
kjo ish' muzika jonë, Liria shpirti i saj ...