TEKSTESHQIP

Eneda Tarifa
Dashuri Siberiane
Lyrics

Dashuri siberiane
Po bie shi dhe ti je kaq larg
Por ndoshta dhe s’dua te jem me ty
Ky qiell gri ne shpirt kaq akull
Kaq ftohte ne shpirt Si ne Siberi

Ne tër’ qenien time bie shi
Dhe ti nuk je, dhe ti nuk je aq larg
Kam deshire per ty,
kam nevoje per ty
Dhe prape s’dua te jemi baaaashke

Dimer n’shpirt gjithnje une kam
Ftohtesi pafund, pafund e pa ane
Sa grade nen zero tiii paske lindur
Dashuria ime siberiane

Dhe prape s’dua te jemi baaaashke
Dashuria ime siberiane