TEKSTESHQIP

Enxhi Nasufi
Infinit
Lyrics

Sa dua kohën t’a ndaloj
Sekondat mos t’i numëroj
Trishtimin e lash’ të shkoj
Zemra më tha të vazhdoj!
Do besoj tek vetja,
Ti beso tek jeta!

Do besoj te vetja për çdo dit’
Po filloj nga zero në infinit
Sonte jo s’do të ndalem
Bashkë mund t’i lëvizim malet
Ti beso tek jeta në çdo çast

Nesër mund të shkojm’ edhe më larg
Ska limit!
As kufi!

Dy sytë e tu më sollën sot
Një tjetër diell dhe horizont
Vrapoj tek ti dhe nëse rrëzohem
Ngrihem prap lart dhe nuk dorëzohem

Do besoj te vetja
Ti beso te jeta
Sonte jo s’do të ndalem
Bashkë mund ti lëvizim malet
Ti beso!

Ti beso tek jeta në çdo çast
Nesër mund të shkojmë edhe më larg
Ska limit!
As kufi!

Do besoj te vetja për çdo dit’
Po filloj nga zero në infinit
Sonte jo s’do të ndalem
Bashkë mund t’i lëvizim malet
Ti beso tek jeta në çdo çast

Nesër mund të shkojmë edhe më larg
Ska limit!
As kufi!
INFO
Autor i muzikës është Klodian Qafoku, ndërsa tekstin e krijoi Florian Zyka.