TEKSTESHQIP

Eri Qerimi
Brilante
Lyrics

Po lun me ledhe ti
Zemren ma dogje
N’syt ty dehem pi
Zemra rak tak tak

Dyshe interesante
Intrigante m’le pa fjal
Bukuria brilante
Brasiliane je tum kall

Lali lali je tum deh
Lali bukur ti po kcen
Per ty per ty po boj be
Me ty me ty deri n’dhe

Po del me shoqet ti
Po bon bon per inat
Mendjen ma hoqe ti
Buzen e bukur me fal

Dyshe interesante
Intrigante m’le pa fjal
Bukuria brilante
Brasiliane je tum kall

Lali lali je tum deh
Lali bukur ti po kcen
Per ty per ty po boj be
Me ty me ty deri n’dhe