TEKSTESHQIP

Ermira Babaliu
Dua Tu Them
Lyrics

Nuk e kuptoj ti larg pse me rri
Ndoshta djale sa te dua nuk e di
Sa te thashe qe te dua shume
Ti me s'u ndave nga une

Dua tu them se ne dashuri
nuk e dua dimrin ne sy

(refren)
Dal te takoj plot lumturi
dhe kur ndjej te ftohte ngrohem une nga ti
Dimrin s'e do kjo s'eshte çudi
sepse emrin ka dashuri
(2 here)

Ndodhi nje dite qe nena na pa
Nga takimi kur u ktheva dhe me tha
-Ç'eshte ky djale?
-Duhemi, i thashe
-Dikur ke qene dhe ti vajze

Do ta mbajme ngrohte ne ete dashuri
S'do t'ia shuajme zjarrin ne gji

(2 here)
Loder nuk eshte kjo ndjenje e forte
Zemren e trondit kur dikush rri ftohte
Dua t'u them kush prek dashurine
S'e ka lehte ta gjeje lumturine...

Dua t'u them kush prek dashurine
S'e ka lehte ta gjeje lumturine...