TEKSTESHQIP

Fitnete Tuda
Shi Bie Ne Tirane
Lyrics

Shi bie ne Tirane
nga malli yne
edhe qielli qan
je i dehur nga pija
apo nga dashuria
ti ec...
por kembet nuk te mbajne
je i dehur nga pija
apo nga dashuria
ti ec...
por kembet nuk te mbajne

Shi bie ne Tirane
si nen ombrelle
ti strukesh nen nje palme
gjysma ime treti
rrugeve te ketij qyteti
shi bie ne Tirane
gjysma ime mbeti
rrugeve te ketij qyteti
shi bie ne Tirane

Sa shume u endem e s'ikem
sa shume u lagem e s'ikem
harruam ditet dhe vitet
a eshte kjo dashuri?

Shi bie ne Tirane
dhe shpirti yne
fluturon mbi dajt
vetja ime mbeti
rrugeve te ketij qyteti
Shi bie ne Tirane
zemra ime mbeti
rrugve te ketij qyteti
Shi bie ne Tirane

Shi bie ne Tirane
nga malli yne
edhe qielli qan
zemra ime mbeti
rrugeve te ketij qyteti
Shi bie ne Tirane
kenga ime mbeti
rrugve te ketij qyteti
Shi bie ne Tirane
Shi bie ne Tirane
Shi bie ne Tirane
Shi bie ne Tirane...

DËRGOI: