TEKSTESHQIP

Flaka Krelani & Doruntina Disha
Jeta Kerkon Dashuri
Lyrics

Flaka: Se jeta iken dhe jo nuk kthen.
Doruntina: Dita pret diellin qe sapo vjen
Flaka: Ma jep ti doren te lutem pak
Doruntina:Unë ta jep zemrën në çast

(Flaka & Doruntina):
Se jeta ikën dhe jo nuk kthen,
dita pret diellin qe sapo vjen,
ma jep ti dorën te lutem pak,
une ta jep zemren në çast.

Doruntina: Zemrat kërkojnë veç dashuri jo lot ne sy .
Flaka: Nënat kërkojne nga çdo njeri,
jeta kërkon dashuri.

(Flaka & Doruntina):Kjo dashuri qe sundon në k'te bot' duam te zgjohet tek çdo njeri,
duam qe zemrat te kenë lumturi, ashtu si unë ashtu dhe ti.(*2)

Flaka: Se jeta iken dhe jo nuk kthen.
Doruntina :Dita pret diellin qe sapo vjen
Flaka:Ma jep ti doren te lutem pak
Doruntina:Un' ta jep zemrën në çast.

(Flaka & Doruntina): Se jeta ikën dhe jo nuk kthen,
dita pret diellin qe sapo vjen,
ma jep ti dorën te lutem pak,
une ta jep zemren në çast.

Doruntina: Zemrat kërkojnë veç dashuri jo lot ne sy.
Flaka:Nënat kërkojne nga çdo njeri,
jeta kërkon dashuri.

(Flaka & Doruntina):Kjo dashuri qe sundon ne k'te bote, duam te zgjohet tek çdo njeri,
duam qe zemrat te ken' lumturi ashtu si un' ashtu dhe ti.(*2)

DËRGOI: