TEKSTESHQIP

Frederik Ndoci
Syte E Tu
Lyrics

Syt' e tu, syt' e tu,
Me gjithë dritat që kam parë,
Me gjithë yjet rreze-ar,
Me gjithë lum-liqenet blu,
Shëmbëllejnë, syt' e tu.

Qesh atje fytyra ime,
Shket një varkë me gëzime,
Fluturon një pulëbardh,
Unë e ti të pandarë
Ti deti, unë lundërtar.

Ja erdhëm ne do ikim larg,
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
Që tani gjokset po ti hapim,
Rrugët tona mbushen me petale.

Ja erdhëm ne do ikim larg,
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
Që tani gjokset po ti hapim,
Rrugët tona mbushen me petale.

Syt' e tu, syt' e tu,
Sa i hap më sjell behar,
I shikoj dhe mbetem djalë
Ju them se jam këtu,
Dhe qeshin syt' e tuuu...

Qesh atje fytyra ime,
Shket një varkë me gëzime,
Fluturon një pulëbardh,
Unë e ti të pandarë
Ti deti, unë lundërtar.

Ja erdhëm ne do ikim larg,
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
Që tani gjokset po ti hapim,
Rrugët tona mbushen me petale.

Ja erdhëm ne do ikim larg,
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
Që tani gjokset po ti hapim,
Rrugët tona mbushen me petaleeee...

Ja erdhëm ne do ikim larg,
Lumturi e gjatë dhe fillestare,
Që tani gjokset po ti hapim,
Rrugët tona mbushen me petale.

Syt' e tu, syt' e tu,
Me gjithë dritat që kam parë,
Me gjithë yjet rrezeartë,
Me gjithë lum-liqenet blu,
Shëmbëllejnë, syt' e tu.

Shket një varkë,
Shketë nje varkë me gëzime fluturon,
Një pulëbardh, ti deti unë lundërtar...
...La la la,
la la la, la, la la la,
la la la, la, la la la,
la la, la, la la la,
la la laaaa, la la la laaaaa..

Syt' e tu,
Me gjithë dritat që kam parë,
Me gjithë lum-liqenet blu,
Shëmbëllejnë, syt' e tuuuu...

DËRGOI: