TEKSTESHQIP

Ganja
Sot Pranvera Bëhet Vjeshtë
Lyrics

Sonte ne u ndam
nuk ka me koh te veshtira
lamtumir ditet e mira
gzim me nuk ka

Hera fundit qe u pam
nuk ka me takime t'fshehta
perqafime puthje t'nxehta
se ne ne u ndam

Sot pranvera behet vjesht
un humba ti fitove
nje matematik e thejsht
genjeshtar ti me mashtove
krejt mi more u largove
dhe prap me lendove

DËRGOI: