TEKSTESHQIP

Genti Deda
Nuk Ta Fal
Lyrics

Ja ku jemi une e ti larg
Rruget u ndane nuk me besohet
N'krahet e mija flije cdo nate
Mendoja mos valle dhe ti me doje.
Si buzeqesh,si e prek, me te darkon
Si e puth, si m'ke lon...

Ref.
Zemra ime nuk ta fal
Nuk ta fal sa te kem jeten
Zemra ime ende qan se te dua o genjeshter,
Me nuk kam perse te vuaj,te vuaj se meritoj
Mbi ate qe ndjej te premtoj do te te harroj.

Emri yt bije ne lot
Loti ne gur, Guri ne zemer
Sa e rende te te hedhin poshte
kur ti e do me shume se veten.
Si buzeqesh,si e prek, me te darkon
Si e puth, si m'ke lon...

Ref.
Zemra ime nuk ta fal
Nuk ta fal sa te kem jeten
Zemra ime ende qan se te dua o genjeshter,
Me nuk kam perse te vuaj,te vuaj se meritoj
Mbi ate qe ndjej te premtoj do te te harroj.

Zemra ime jooo, sta fal
sta fali jooooo, sta fal jooooo
por une te premtoj, te premtoj mbi ate qe ndjej
do te te harroj...

Ref.
Zemra ime nuk ta fal
Nuk ta fal sa te kem jeten
Zemra ime ende qan se te dua o genjeshter,
Me nuk kam perse te vuaj,te vuaj smeritoj
Mbi ate qe ndjej te premtoj do te te harroj.

Por une Te premtoj do te te harroj...

DËRGOI: