TEKSTESHQIP

Gili
Keq E Më Keq
Lyrics

As më fal as faleminderit
As unë as ti si tham as njërit
Unë prita prej teje ti prite prej mejee
Dua të ndaj dhembjen që therri
Dua të qaj e lot të mos nxjerri
A vuaj a s'vuaj vet ti gjeje

REF:

Sa më shumë që jam munduar
Aq më pak je falenderuar
Ti qdo gjë prish e unë po ndreq
Sikur thupër dridhem e vetmuar
Unë për ty krejt i kam sakrifikuar
Dhe asgjë e mir nga ti spo vjeeen
Hej veq keq e më keq ti po më kthen

As më fal as faleminderit
As unë as ti si tham as njërit
Unë prita
prej teje ti prite prej mejee
Dua të ndaj dhembjen që therri
Dua të qaj e lot të mos nxjerri
A vuaj a s'vuaj vet ti gjeje

REF:(2)

Sa më shumë që jam munduar
Aq më pak je falenderuar
Ti qdo gjë prish e unë po ndreq
Sikur thupër dridhem
e vetmuar
Unë për ty krejt i kam sakrifikuar
Dhe asgjë e mir nga ti spo vjeeen
Hej veq keq e më keq ti po më kthen

DËRGOI: