TEKSTESHQIP

Gili
Prishtina
Lyrics

(I)

Pas shumë vitesh
Unë po kthehem më perqafo Prishtinë
Dhe mos lejo shpirti të më thehet
A e di Prishtinë ku e kam dashurinë

(II)

Rrugëve të këtij qyteti unë e pata dashurinë
Fshehtësinë e di Prishtina
Te Fontanta në Ulpianë
E fala puthjen e parë
Turp me erdhi nga Prishtina

(III)

Sa shumë kishim dashuri
Ato ditët studentore
Kur dilnim fshehuraz në shi
Edhe gjatë orës policore

Refreni :

Prishtinaa.. ahaaa. dashuria ime
Prishtina..aahha.. sjell kujtime
Prishtinaa.. aaa. dashuria ime

(IV)

Ishim të rinjë e lozonjarë
Të dashuruar e të marrë.
Ende flet për ne Prishtina.
Në banka shkruam veç dy emra
Vizatuam veç dy zemra
Sa te na kujtoj Prishtina

(V)

Sa shumë kishim dashuri
Ato ditët studentore
Kur dilnim fshehuraz në shi
edhe gjatë orës policore

Refreni :

Prishtinaa.. ahha... dashuria ime
Prishtinaa... sjell kujtime
Prishtina.. dshuria ime

(VI)

Kishim shumë dhimbje
E pak vjet, e si jetuam e dimë ne vet
Kishim rini, s’kishim liri
Po ku gjenim aq dashuri.
Do vijnë të reja breza
Do t'na kujtojnë me lule mbi varreza
Do ëndërrojnë ardhmërinë
Ti bekoju dashurinë
Mos i lëndo Prishtinë

Refreni :

Prishtinaa.. ahha... dashuria ime
Prishtinaa... sjell kujtime
Prishtina.. dshuria ime

DËRGOI:
INFO
Vija melodike dhe teksti është punuar nga Ilir Berani, teksa kënga vjen me arranzhim nga Naim Krasniqi.