TEKSTESHQIP

Gjergj Kaçinari
Cash
Lyrics

Për të, je thjesht një si gjithë të tjerët
për të, ti do të jesh tek të mjerët
pará, dhe mbreti ti je
makina dhe famë, je për të
por ajo s’e di çdo gjë ka një fund
mbi) sende pavlerë, zemra të mund

Çdo gjë që kërkon ti mund ta gjesh
por lumturia s’ështe në cash
një ëndërr plot luks mund të jetosh
por një ditë, do duhet të zgjohesh nga ajo vetmi

Për të, je thjesht (një) varkë në oqean
në të, një botë e zbrazët, e thatë
pará, dhe mbreti ti je
makina dhe famë, je për të
por ajo se di çdo gjë ka një fund
mbi) sende pavlerë, zemra të mund

Ti cfarë do s’e di
genjehesh lehtë si femijë
mund të notosh në dollare
por veç në dashuri ankand jo nuk ka
INFO
Kompozitori i këngës dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Florent Boshnjaku, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Xhejn Kumrija (JANEX).