TEKSTESHQIP

Gjergj Suljoti
Rritesh Neper Vite
Lyrics

Neper vite ecen Shqiperi
moj zemer kuqe dhe krenare
ballelart ne cdo stuhi
dhe cdo dite sjell nje gezim te ri
Brezat lidhur si vargmal
ne gji mbajne frymen e partise
Ndaj dhe ritesh lart me lart
ti me gjak e shkrojte historine
Ne me partine dhe Enver Hoxhen
lart me lart flamurin mbajme
dhe ty moj Nene te lulezojme
dhe sy te mprehur vigjelojme
Ritesh ritesh neper vite
Shqiperi nena jone
Dhe ne bijte e tu te falim
djersen e ballit tone