TEKSTESHQIP

Greta Koçi
Pash Dy Syte
Lyrics

Gezimet në jetë për mua ishin të rralla
e premtimet tua vetëm përralla
koha kot kalon se dhembja nuk treti
eee zemra s'e pranon realitetin
Sa herë ti ke dalë me tjetrën fshehur
krejt, krejt i kam dit
por vetëm kam heshtur
kam heshtur dhe kam shpresuar
se dhe ti një ditë do t'kesh ndryshuar

Pash dy sytë në ballë, dy syt në ballë
a e din sa kam duruar
a mendove vall se jam e marrë
e une kam qën e dashuruar,
pash dy sytë ne ballë, dy sytë ne ballë
a e din sa kam duruar
a mendove vall se jam e marrë
e une kam qën e dashuruar
me njeriun e gabuar.

Gezimet ne jetë per mua ishin të rralla
e premtimet tua vetëm perralla
koha kot kalon se dhembja nuk treti
zemra s'e pranon realitetin.
Sa herë ti ke dalë me tjetrën fshehur
krejt, krejt i kam dit
por vetëm kam heshtur
kam heshtur dhe kam shpresuar
se dhe ti një ditë do t'kesh ndryshuar

Pash dy sytë ne ballë, dy sytë ne ballë
çka ke mendu kur më ke tradhtuar
a mendove vall se jam e marrë
e une kam qën e dashuruar,
pash dy sytë ne ballë,dy sytë ne ballë
a e din sa kam duruar
a mendove vall se jam e marrë
e une kam qën e dashuruar
me njeriun e gabuar.