TEKSTESHQIP

Hana Cakuli
Perjete
Lyrics

Mbramje
Mbeti veç një mërzi e rrallë
Mbajëm
Pa ty teposhtëzen du me marrë

Ti ishe e bome veç prej dashnisë
Veç ndjenja
Shtylla rreth cilës krejt jemi mbledhë
E jemja

Kudo je dashnia ka me t’prekë
Kudo je dashnia jem ka me t’gjetë

Refreni:

Të du
Të du
si atë ditë kur jem taku

Sa shumë të du
Të du
Po marr frymë prapë me u bashku

Strofa:

N’mbramje
N’mbramje filloi diçka me m’gërry
N’mbramje
m’kapi një nostalgji për ty

A bon ma trimat në botë me u thy
Po bojka
A bon ma t’dashnit me i lypë m’u kthy
S’po bojka

Kudo je dashnia ka me t’prekë
Kudo je dashnia jeme ka me t’gjetë

Refreni:

Të du
Të du
si atë ditë kur jem taku

Sa shumë të du
Të du
Po marr frymë prapë me u bashku

Fundi:

Mbramje me tre engjëj jam vetëm
Kisha me t’përkdhelë
Përjetë...
INFO
Kompozitori i këngës dhe autor i orkestrimit rezulton të jetë Florent Boshnjaku, teksa kënga mbart vargjet e shkruara nga Aida Baraku.