TEKSTESHQIP

Hyrjeta & Albina
Nënë Jam Përmalluar
Lyrics

Edhe Sot Me Shum Mall
Po e Pres Vet Ket Iftar
Syt Me Lot Zemren Vaj/X2
Kjo Vetmi Shpirtin e Vran

Reff:X2
Nen Jam Permalluar
Bukes Tende Eren T'ja Ndi
N'ket Muaj Te Bekuar
Kisha Dasht Shum T'jem Me Ty

Gjith Pasurin T'botes Me Pas
Dhe Me Lug Dukatit Nen me N'gran
As Nje Her Vleren Se Kan/X2
As Sa Thoni Yt Moj Nen

Reff:X2
Nen Jam Permalluar
Bukes Tende Eren T'ja Ndi
N'ket Muaj Te Bekuar
Kisha Desht Shum T'jem Me Ty

Zoti Ka Than T'jam Mergimtar
Te Jem Larg Teje O Moj Nen
Mos u Merzit Ka Me Ardh/X2
Bashk Bajramin Me Prit Nen

Reff:X2
Nen Jam Permalluar
Bukes Tende Eren T'ja Ndi
N'ket Muaj Te Bekuar
Kisha Desht Shum T'jem Me Ty