TEKSTESHQIP

Ibrahim Kasami
Hajde Nuse
Lyrics

Baba po kris me allti
E marton djalin zotni
Nusja shkelqën si kristal
Lumit ju që e keni marrë

Strofa. 1

Darsëm t'madhe paske nis
Përhajr t'koft i zoti shpisë
Nana nga gëzimi loton
E marton djalin allton

Refreni.

E hajde nuse sille fort at mindil
Vallzon tan familja bashk me mysafir
Luje luje vallën o për mashallah
Gëzim ma t'madh për nanën sonte jo nuk ka

Strofa. 2

Baba po kris me allti
E marton djalin zotni
Nusja shkelqën si kristal
Lumit ju që e keni marrë

Refreni.

E hajde nuse sille fort at mindil
Vallzon tan familja bashk me mysafir
Luje luje vallën o për mashallah
Gëzim ma t'madh për nanën sonte jo nuk ka

DËRGOI:
INFO
Kompozimi dhe orkestrimi është punuar nga Adnan Aliu, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Dashurim Azizi.