TEKSTESHQIP

Ilir Shaqiri
Sërish Vjen Marsi
Lyrics

Sërish vjen Marsi
Sërish vjen stina
Të rënët dhe t'gjallët bëhen tokë
Vesë as shi, s'duron lëndina
burrëria nuk duron lot.

Sërish vjen Marsi
Sërish vjen stina
T'rënët e t'gjallët bëhen tokë
Vesë as shi, s'duron lëndina
burrëria jo nuk duron lot

Midis kujtimesh e midis këngësh
shfaqet Krye - Trimi fjalë pak
Ndër këmba degësh
në sytha pemësh
Mërzisë sonë i vë kapak

Sërish vjen stina
E ne ndrrojm mot
Por vetëm ai s'plaket kurr
Uji i bjeshkëve
I rrejdh për bosht
Ai lartësohet si flamur
o si flamur
Dhe njerzia vijn përkulen n'varrin tënd nderim
Nipi e mbesa e merr uratën, nisen fluturim,
Zemra merr guxim, plisi bardh shkëlqim
Heeej! Me ty gjithmonë në ball,
me ty o legjendar (2x)

Sërish vjen Marsi
e vjen pranvera
amanetin e tij përtrin

Lulet e barin
i tund veq era si medaljona npelerin
Midis kujtimesh e midis këngësh
shfaqet Krye - Trimi fjalë pak
Ndër këmba degësh
në sytha pemësh
Mërzisë sonë i vë kapak

Sërish vjen stina
Ne ndrrojm mot
Por vetëm ai s'plaket kurr
Uji i bjeshkëve
I rrejdh për bosht
Ai lartësohet si flamur
O si flamur

Dhe njerzia vijn përkulen n'varrin tënd nderim
Nipi e mbesa e merr uratën, nisen fluturim,
Zemra merr guxim, plisi bardh shkëlqim
Heeej!me ty gjithmone ne ball, me ty o le
gjendar(2x)
Me ty gjithmonë në ball,
me ty o legjendar (2x)

DËRGOI: