TEKSTESHQIP

Irkenc Hyka
M'Ka Marre Malli
Lyrics

[REF.:]
Pasha sytë e ballit
për ty m'ka marr malli
Të të kisha sonte
Do të jepja unë gjithçka
Pasha sytë e ballit
për ty m'ka marr malli
Të të shihja sonte
Do të jepja unë gjithçka

Pasha sytë e ballit
kam nevojë me t'pa
unë prej teje zemër
s'munda me u nda
Ti të lutem eja dhe më vrit
Ose përqafom, ma hiq mërzinë

Me gënjeshtra zemrën time majte
Kur më thoje jetën kena bashkë
E fëmija jonë ma shumë ty me t'ngja
ëndrrat mi ke tha

[REF.:]
Pasha sytë e ballit
për ty m'ka marr malli
Të të kisha sonte
Do të jepja unë gjithçka
Pasha sytë e ballit
për ty m'ka marr malli
Të të shihja sonte
Do të jepja unë gjithçka

Pasha sytë e ballit
Dashnia nuk maron
Dhe pse shumë t'kam dasht
Zemra jem nuk të harron
Ma shujte botën, je veç ti
Pse ma bone, nuk e di

Me gënjeshtra zemrën time majte
Kur më thoje jetën kena bashkë
E fëmija jonë ma shumë ty me t'ngja
ëndrrat mi ke tha

[REF.:]
Pasha sytë e ballit
për ty m'ka marr malli
Të të kisha sonte
Do të jepja unë gjithçka
Pasha sytë e ballit
për ty m'ka marr malli
Të të shihja sonte
Do të jepja unë gjithçka

DËRGOI: