TEKSTESHQIP

Irma Libohova
Kur Bjen Fyelli E Qiftelia
Lyrics

Bjeri çiftelisë or djalë
strofa(2x)

Kur bjen fyelli e çiftelia
Natën deri vonë
Vet nga zemra knon malësia
krenaria jonë
Ti o fyell i barijve bukur po tingëllon
Si kristalet nëpër kroje
Zëri yt buron

refreni(2x)

Bjeri çiftelisë o djalë
Këngë e trimave ushton
kur bjen fyelli e çiftelia natën deri vonë
vet nga zemra knon malësia
krenaria jonë

strofa(2x)

Me dy tela çiftelie
Këngën do qëndisë
do këndoj nëpër korije
shkrepave t`malësisë
Kënga ime dhe jehona
maleve t`ushtojë
të gëzohen bjeshkët tona krenaria jonë

Bjeri çiftelisë o djalë
Këngë e trimave t`ushtoj
kur bjen fyelli e çiftelia natën deri vonë
vet nga zemra
knon malësia krenaria jonë

Bjeri çiftelise o djalë
Këngë e trimave t`ushtoj
kur bjen fyelli e çiftelia natën deri vonë
vet nga zemra
knon malësia
hej kjo krenaria joonnë

Bjeri çiftelisë or djale

DËRGOI: