TEKSTESHQIP

Jeta Faqolli
Konkurrenca
Lyrics

Shume perfekte vajzat tani
I mjafton vec nje bisturi
Jo,jo vemendje s'do te kem
Jo,jo eshte bere problem
Mjaft harxhove per aksesore
Dekolteja do nje doktor
Jo,jo vajza se dua
Jo,jo nuk ben per mua

Ref(2x)
Konkurrenca,ah konkurrenca
Me nje plastike ndryshon
Nuk je me vetja
Konkurrenca gjithshka vajza ju mori
E vecante jam
Pa bisturi doktori

Vetem shoping dhe tualet
S'ka asgje qe ju ben efekt
Jo,jo vajza se dua
Jo,jo nuk ben per mua

Ref(4x)
Konkurrenca,ah konkurrenca
Me nje plastike ndryshon
Nuk je me vetja
Konkurrenca gjithshka vajza ju mori
E vecante jam
Pa bisturi doktori...

DËRGOI: