TEKSTESHQIP

Juli Cenko
Trendafil Qe Cmend Dynjane
Lyrics

Kalova Rrotull bahces
Pashe nje trendafil me vese
Dy tre fjale ai me hodhi
Per sevdane sec me foli

REF.:
Kur te shoh aman aman
Syri qesh e zemra qan
Trendafil qe cmend dynjan
Vetem ti me ben derman
Opo kur te shoh aman aman
Syri qesh e zemra qan
Trendafil qe cmend dynjan
Vetem ti me ben derman

Gjume ne sy nuk vura sonte
Mendja vec tek ti me shkonte
Si eshte kjo sevdaja e shkret
Kur godet plagos dy vete

REF.:
Kur te shoh aman aman
Syri qesh e zemra qan
Trendafil qe cmend dynjan
Vetem ti me ben derman
Opo kur te shoh aman aman
Syri qesh e zemra qan
Trendafil qe cmend dynjan
Vetem ti me ben derman
INFO
Duke patur parasysh impaktin pozitiv që përfitohet, produkti muzikor është finalizuar tek publiku i plotësuar mjaft këndshëm edhe me klip muzikor, i cili u publikua më 16 Gusht 2016. Komponimin dhe okestracionin e mori përsipër Edi Balili, teksa autor i tekstit është Armand Trebicka.