TEKSTESHQIP

Julka
Amin
Lyrics

Ëndërrova ndjenjën të gjej
nuk ka natë humbur shpirt që nuk të ndiej
veten time nuk e kuptoj
nuk dihet qfar më ndodh qfar të pranoj
dua që në netët përher
puthjet e pa fund në shpirtin tim të flen
nuk e di ti a më kupton
e ndiej shpirtin tim po më bekon

(ref)
amin amin amin më në fund të gjeta ty dashuri
amin amin amin më në fund të gjeta ty shpirti im
amin amin amin më në fund të gjeta ty dashuri
amin amin amin të puth çdo nat të puth çdo ditë

Të vërtetën ndava me ty
kjo është e fshehta jonë dhe ti e di
jo mos më thuaj që nuk kupton
zemra don nuk pyet, rreh tak dhe larg shkon
ti je shoqja ime më e mirë
ta dish që unë dua kam shpirtin e lir
e them dhe e rithem përsëri
falë zotit që unë gjeta bekim në dashuri

(ref)
amin amin amin më në fund të gjeta ty dashuri
amin amin amin më në fund të gjeta ty shpirti im
amin amin amin më në fund të gjeta ty dashuri
amin amin amin të puth çdo nat të puth çdo ditë

lalalaaa... najna najna ...
të puth çdo nat të puth çdo ditë
shumë mirë tani e di që e humbur jam me tyyy
me fjal nuk ka qa të tregoj të dua them për ty
buzët bashkojm shum lagr të dy shkojm
me botën tonë që ekziston
shikimet fjalët trupi gjithçka
bekimin e zotit çdo ditë kam

(ref)
amin amin amin më në fund të gjeta ty dashuri
amin amin amin më në fund të gjeta ty shpirti im
amin amin amin më në fund të gjeta ty dashuri
amin amin amin të puth çdo nat të puth çdo ditë

(meo meo meo)

DËRGOI:
INFO
Melodia dhe arranzhimi u realizua nga Flori Mumajesi, teksa autor i tekstit është Dr. Flori.