TEKSTESHQIP

Kaltrina Selimi
Zero
Lyrics

Degjoje zemren
ajo te tregon
e çdo gje tretet
nga dora kur e leshon
ne jemi nje shpirt
qe frymon
ne jemi nje trup
qe jeton
po te mos ishim nje
mbetemi ASGJE

REF...2x
Ti ZERO je pyte veten pse
kur mu s'me ke njesoj
pa ty jam edhe un jam hiç
kur ty nuk te kam

Ta njoh shpirtin
qe me mua rrezon
me ben te ndjehem
nje ne nje milion
ne jemi nje shpirt
qe frymon
ne jemi nje trup
qe jeton
po te mos ishim nje
mbetemi ASGJE

REF...4x
Ti ZERO je pyte veten pse
kur mu s'me ke njesoj
pa ty jam edhe un jam hiç
kur ty nuk te kam

DËRGOI:
INFO
Një klip ndikon tek suksesi, ndaj projekti paraqitet para një audience më të gjerë i punuar bukur edhe me anë të një videoklipi muzikor, produksionin e të cilit e krijoi Imagine Films. Videoklipi u publikua me datë 28 Mars 2011. Kompozitori i këngës, autor i fjalëve të tekstit dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Don Arbas.