TEKSTESHQIP

Kaltrina Selimi
Hot
Lyrics

Në mua zgjohet emocjon
kam dal kur vallzon
zemra ritmin e shpejton
nuk ndalon , jo nuk ndalon
kur me prek më qon mbi re
sa magji të madhe ke
më mban fort dhe më shtrëngon
sa lartë me qon

Ref:
Ndjehem hot , hot pran teje
më bën hot hot sa do te fluturoj
rri afer meje
se sa hot jam ti ndjeje

DonArbas:
Hey mister Dj turn it on
Hey mister Dj turn it on
`ëëëë!

Do te luaj do t'vazhdoj
dhe nga duart s'do të leshoj
ti më bë të kem ndjesi
sikur kam lind përseri
kur me prek më qon mbi re
sa magji të madhe ke
më mban fort dhe më shtrëngon
sa lartë me qon

Ref:(3x)
Ndjehem hot , hot pran teje
më bën hot hot sa do te fluturoj
rri afer meje
se sa hot jam ti ndjeje .

DonArbas:
Hey mister Dj turn it on
Hey mister Dj turn it on
`ëëëë!

DËRGOI:
INFO
Materiali muzikor u bë i disponueshëm tek fansat i realizuar në prizmin vizual me anë të një videoklipi muzikor, produksioni i të cilit është punuar nga MAX Production. Ky videoklip u publikua më 5 Korrik 2011. Melodia dhe arranzhimi është marrë përsipër nga Don Arbas, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Mc Beka.