TEKSTESHQIP

Keisi
Alo Alo
Lyrics

2x
Alo, alo, alo, alo
fik telefonin du me ta ni zonin,
Alo, alo, alo, alo
no, no, je je je je.

Ndaje ti pse nuk vjen më
të du nëse dhe ti më do
gabi ke bo, ti ke bo
no, no, no, no.
Mbaje ti fajin mbaje
hajde dhe kërko falje,
dashni nuk ka me ta ndje.

Zonin po du me ta ni
me prit atje du vete.

ALO

2x
Alo, alo, alo, alo
fik telefonin du me ta ni zonin
Alo, alo, alo, alo
no, no, je je je je.

Siku pi pong, siku pi pong
dashnia jon sot po shkon
po e harron kush të don
faji po më bon, faji po më bon.

Mbaje ti fajin mbaje
hajde dhe kërko falje
dashni nuk ka me ta ndje.
Zonin po du me ta ni
me prit atje du vete.

ALO

2x
Alo, alo, alo, alo
fik telefonin du me ta no zonin
Alo, alo, alo, alo
no, no, je je je je

Alo, alo, alo, alo
Alo, alo, alo alo
No, no.

DËRGOI: