TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Ne Jemi Kauboj
Lyrics

Shokët më thërrasin Tom Sojeri
shoqen time e thërrasin Meri
shokun më të ngushtë që të gjithë ju ma njihni
e ka emrin Hekelberi Fini

Na pëlqen shëtitja dhe natyra
ëndrra jonë është vetëm aventura
gjithë prapësitë e botës ne duam ti provojmë
edhe punët ti ngatërrojmë

Sa qejf që bëjmë ne
kur jemi bashkë okej
gjithë ditën bashkë ne rrijmë
dhe natën jashtë e gdhijmë

jemi fëmijë të lirë
por jemi shokë të mirë
rrezikun e sfidojmë
se duam ta provojmë