TEKSTESHQIP

Lepurushat
Erdhi Viti I Ri
Lyrics

Dhe bredhat që zbardhojnë
qëndisur me stoli
dhe lepujt lajmërojnë
se erdhi viti i ri

dhe ne do ta besojmë
se vjen me të vërtetë
kur grepat do takojnë
në orën dymbëdhjetë

ç'janë ata gaztorë
që hidhen e lodrojnë
viti që po vjen
duan ta takojnë

po ai plakush
që hecë dalë ngadalë
është viti që po shkon
dhurata do na falë