TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Ëndërr
Lyrics

Jam një vajzë, vajzë e re
ndoshta nuk të njoh, e nuk më njeh
veç një gjë unë e di
e dua këngën siç e do dhe ti

Të më zgjojë çdo mëngjes
ëndrra të ndriçoj, ti mbush me shpresë
eja pra të këndojmë
tingujt e jetës ti bashkojmë

Me këngën time në botë do të shkoj
do gjej miqtë e mi dhe do të këndoj
se dua që kënga, të gjithëve t'ju sjellë
mëngjese plot dritë edhe ditë me diell

e do ti marr ëndrrat që ke ti
ti shpërndaj në kaltërsi