TEKSTESHQIP

Këngë Për Fëmijë
Tosi Kolinozi
Lyrics

Pse po qan Tosi
dhe është nervoz
dhëmbët s'i lan
me kolinoz

Na plasi sherri
në lavaman
furça po thotë
unë faj nuk kam

Tek dentisti sot po ikën Tosi
zemërohet furça, kolinozi
pastërtinë
s'e mbajnë dhëmbët e nxirë

Tek dentisti sot po ikën Tosi
zemërohet furça, kolinozi
pastërtinë
s'e mbajnë dhëmbët e nxirë
INFO
Këngën e kompozoi Jetmir Barbullushi, ndërsa për tekstin u përkujdes Agim Doçi.