TEKSTESHQIP

Klajdi Haruni
Vallja E Veres
Lyrics

Shpirti më ka mbetur bosh
Si kalohet ky trishtim
Do t'i mbledh unë disa shokë
Deri vonë ne do të pijmë
Dikush gotat i mbush plot
Dikush luan në kitarë
Dhe humbas e vij tek ti
Kemi kohë ne pa u parë
Vallen do ta marr
Do ta djeg unë zjarr
Si atëherë kur jemi pa
Të dy , të dy
Vallen do ta marr
Do ta djeg unë zjarr
Si atëherë kur jemi pa
Të dy , të dy

Një mik nga Prishtina vjen
Rastësisht më flet për ty
Më thotë: shok, mos u mërzit
Prapë do të jeni bashkë të dy
Dikush gotat i mbush plot
Dikush luan në kitarë
Dhe humbas e vij tek ti
Kemi kohë ne pa u parë

Vallen do ta marr
Do ta djeg unë zjarr
Si atëherë kur jemi pa
Të dy , të dy
Vallen do ta marr
Do ta djeg unë zjarr
Si atëherë kur jemi pa
Të dy , të dy

DËRGOI: