TEKSTESHQIP

Klajdi Haruni
Jetë
Lyrics

Ik, jeta ime
Ik, nuk të ndaloj
Ti, me gabimet, do vazhdosh njësoj
Ik, jeta ime
Ti ik, nuk të ndaloj
Prap me gabime, do vazhdosh njësoj

Nuk të mbaj dot, zemër
Nëse ndihesh bosh
Ndoshta dje ti më ke dashur
Pak më shum se sot
Dhe pse unë mundohem
S'kam asgjë në dorë
Nëse ti e ke vendosur
S'te mbaj dot me zor

Ik, jeta ime
Ik, nuk të ndaloj
Ti, me gabime, do vazhdosh njësoj
Ik, jeta ime
Ti ik, nuk të ndaloj
Prap me gabime, do vazhdosh njësoj

E kujtoj, më thoje
"Të du kshtu si je"
Deri ktu si erdhëm, zemër?
Kush ndryshoj nga ne?
S'kam për se të lutem,
Ti e di të du
Ndoshta do të mbushet shpirti
Kur të jesh pa mu

Ik, jeta ime
Ik, nuk të ndaloj
Ti, me gabime, do vazhdosh njësoj
Ik, jeta ime
Ti ik, nuk të ndaloj
Prap me gabime, do vazhdosh njësoj

DËRGOI: