TEKSTESHQIP

Klajdi Musabelliu
Flutura Ne Endrren Time
Lyrics

"Strofa 1"

Erdhe si hije që nuk flet,
në dhomë hyre prap,
pranë vetes ty të ndjej.

Flutur harruar natës ti,
sa herë troket,
zemrën unë ta hap.

Dua të mbetesh gjithmonë në ktë natë,
e vetmja fjalë,
e vetmja dëshirë.

"Refreni"

Ty edhe ëndrrën nuk u ndaj,
ju dua pranë shpirtit tim,
me ju gjithmonë jetoj parajsë,
dhe z'dua më jo, të kem një tjetër natë. "x2"

"Strofa 2"

Nata sërish sonte po zbret,
unë pranë dritares rri,
e pres të kthehesh prap.

Krahët i shtrin pranë meje ti,
ujet i largon,
e mbetemi të dy.

Dua të mbetesh gjithmonë në ktë natë,
e vetmja fjalë,
e vetmja dëshirë.
......
INFO
Për këngën ka punuar kompozitori Elton Deda, ndërsa autor i fjalëve të tekstit dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Sokol Marsi.