TEKSTESHQIP

Klajdi Musabelliu
Deluzion
Lyrics

"Strofa 1"

Lojë që ndryshon, të duket deluzjon,
askush nuk di se'ç ndjej, dhe dikush të më pëlqej.

Ndoshta duhet ta pranoj, ndonëse akoma se kuptoj,
jam i vogël për ktë jet, egërsinë se njoh as vet.

Çdo gjë më provokon, kam ego të përfundoj,
atje ku dua vet, s'jam skllav, por do jem mbret.

"Refreni"

Të jetë një deluzjon, ktë jet z'do ta lejoj,
jam i heshtur s'jam naiv, dhe z'do humb të më harojnë.

Do më duhet të nxitoj, si ktë mosh unë ta largoj,
dhe pse bukur është çdo gjë,
jam i ri dhe ndoshta vonë z'dua të jetë, më jo,

"Strofa 2"

Ndoshta duhet ta pranoj, ndonëse akoma se kuptoj,
jam i vogël për ktë jet, egërsinë se njoh as vet.

Janë fjalë, që dëgjoj, sa hesht, dhe mendoj,
ndaj pres, që të kuptoj, që të vuaj mos mësoj
INFO
Muzika dhe teksti u shkruajt nga Gjergj Jorgaqi, teksa këngën e orkestroi Gramoz Kozeli.