TEKSTESHQIP

Kosovare Hasi
A Me Do?
Lyrics

E pres kohën, shikoj orën
Vetëm ty dua të t'shoh
Mua afro ti merrma dorën
Asnjëherë mos më lesho...

Sa të dua, sa shumë dua
Ndjenjën time ta tregoj
Pse s'më thua, je për mua
Dhe vazhdon të më lëndosh

O o O o O o O
Vetëm më trego
O o O o O o O
A më do a nuk më do

Ti nga mendja s'më largohesh
Ty nuk mundem të t'harroj
Koha pa ty nuk kalohet
Pa ty s'mundem të jetoj

Sa të dua, sa shumë dua
Ndjenjën time ta tregoj
Pse s'më thua, je për mua
Dhe vazhdon të më lëndosh

O o O o O o O
Vetëm më trego
O o O o O o O
A më do a nuk më do

DËRGOI:
INFO
Nuk është i një rëndësie dytësore fakti që produkti muzikor bëhet i disponueshëm online i përpunuar në sferën vizuale me anë të një videoklipi muzikor, produksionin e të cilit e punoi EMF Creative. Ky videoklip u publikua më 30 Gusht 2013. Këngën e kompozoi Čekic, ndërsa teksti është krijuar nga Vig Poppa.