TEKSTESHQIP

Kripmjaltezat
Festivali I Kafsheve
Lyrics

x4 Oooo hej hej

Nje mace nje gomar
Nje qen dhe nje kendez
Njeher e ne nje koh’ e ben me fjal
N’oborrin e shtepis te lopes nje mengjes
Te bejn’ nje festival
x2 Sa mire sa bukur nje festival
x4 Mjaaau

x4 Oooo hej hej

E para nisi kengen macja e shtepis
Nje keng te vjeter miu gati qau
Nga thumbi minjt e lagjes nisi ti trondis
Mbaroi me mjau,mjau,mjau
x2 Sa mir sa bukur me mjau mjau mjau
x4 Mjaaau

x4 Oooo hej hej

I dyti na kendoi gomari veshegjat
Nje keng pa pergatitur,dosido
Nga fundi spektatoret nisi te merzis
Mbaroi me o io
x2 Sa keq sa keq me o io
x4 O io

x4 Oooo hej hej

I treti debutoi dhe qeni i komshis
Nje keng besnikerie bukur shum
Nga fundi qent e lagjes nisi ti habis
Mbaroi me hum,hum,hum
x2 Sa mir sa bukur me hum,hum,hum
x4 Hum,hum,hum

x4 Oooo hej hej

Koncertin na e mbylli gjeli kengetar
Nje ze te intonuar mbrekulli
Anetaret e juris i dhan cmimin e par
Mbaroi me rikiki
x2 Sa mir sa bukur me rikiki
x4 Rikiki
...
x2 Sa mir sa bukur me rikiki

DËRGOI: