TEKSTESHQIP

Kripmjaltezat
Himni I Kripmjaltezave
Lyrics

Ke kripen ti, Kam mjaltin une
Te dy se bashku jemi shume me shume
Me nje HA HA HA,dhe nje LA LA LA
Sa gjera brenda nje Kripemjaltez ka .
Hej prisni sa te vijme,
Po ne kemi fjalekalim.
Hej dua t’a mesoj dhe une,
Atehere Enderro me shume.
Aty ku ti buzeqesh dhe lotin e takon,
Ku trupi edhe shpirti jane lidhur njesh sinkron
Ai qe e ben plakun te qeshi si femije
Ta dini nje Kripemjaltez do jete me siguri
Kur zerin ta pelqejne,edhe pse ti stonon
Ta dish se brenda teje, Kripemjalteza po kendon
Atje ku bie bilbili,trafikun e ndalon
Ta dini se polici ,Kripemjalezen respekton
Hej prisni sa te vijme,
Po ne kemi fjalekalim.
Hej dua t’a mesoj dhe une,
Atehere Enderro me shume.
Ke kripen ti, Kam mjaltin une
Te dy se bashku jemi shume me shume
Me nje HA HA HA,dhe nje LA LA LA
Sa gjera brenda nje Kripemjaltez ka .
Kripemjaltez je ,Kripemjaltez je ,
Ti,ti,ti,edhe ti ,edhe ti,edhe ti,
Kripe,kripe,kripe,
Kripemjaltez je ,Kripemjaltez je ,
Atje ku bie shiu, dhe hena vezullon,
Dilni dhe shikoni, Kripemjaltezat fluturojne